Artikler om MORO

Jenny Klinge vil ha høgare løn og færre skjema - for stortingsrepresentantane.

Stakkars Klinge og dei andre på Stortinget

VG melder 28. oktober at ein del stortingsrepresentantar missar dobbel diettgodtgjersle. Dette dekkjer ein likevel inn att med kompensasjon for dei stakkars hardtarbeidande folkevalde.

Mimir svetter ut aggresjonen - billig som student ved Blindern uten å være det i virkeligheten.

Den røde klovnen

Aftenpostens kultur- og debattredaktør Knut Olav Åmås har anmeldt boka til Mímir Kristjánsson, De superrike. Åmås var kritisk til boka, og det likte ikke forfatteren.

Fem store på plate

Svensk hyllest til Tjen folket og RKU

Svenske kamerater har laget en video som hyller Tjen folket og RKU.

Kapitalismen synger på siste verset

Kapitalismen synger på siste verset

Også storborgerne skjønner nå at kapitalismen synger på siste verset. Den siste som skjønte dette kan en se her, sjøl om han ikke ser nevneverdig trist ut.

På Voss begynner bilskilt med TF. Det er langt bedre enn hva som nå skjer i Bergen. NB! Dette er ingen luksusbil, men en langt mer folkelig Nissan Primera.

Bergensere kan dra til Voss

Nå som bilskilt med SU som bokstaver er i ferd med å gå ut i Bergen, melder E24 at rike bergensere ikke lenger vil registrere bilen sin der siden de nye bokstavene er SV.

Tybring-Gjedde retter en advarende pekefinger til folk som klager over konsekvensene av markedsøkonomi uten å arbeide mot den

Vi jobber med saken

Christian Tybring-Gjedde, medlem i Stortingets finanskomité for Frp, har et par ting på hjertet om markedsøkonomi og de som velger å ikke angripe dette systemet.

John Fredriksen er misfornøyd med Norge og truer med å flytte - igjen.

Blir syk av Norge

Nei, overskrifta gjelder ikke revmatikere som har problemer med det fuktige og kjølige norske klimaet, men verdens suverent rikeste nordmann, John Fredriksen.

En gang var Kina sosialistisk, men det er landet langt fra lenger, noe denne teksten klart viser.

Kommunistiske symboler forbudt å eksportere - i Kina

Tjen folket og RKU ønsker å lage flagg. Derfor sendte vi en forespørsel til et firma om de kunne være behjelpelig med dette.

Politikerne som sitter askefast i Dubai.

Askefaste politikere

Et av vårens nyord i norsk, er askefast. Mediene har brukt dette om folk som på ulike steder ikke har kommet seg til andre på grunn av vulkanutbruddet på Island.

Geniet tenker

Tjen folkets nyhetsbrev

Mímir Kristjánsson er misfornøyd med å få Tjen folkets nyhetsbrev. Etter å ha tatt på seg tenkehetta (se bildet) mener han å ha kommet fram til hvorfor han får det.

Tjen folket Media

Arkiv

Nye nettsider kom på plass tidlig i 2019, dette er arkivsiden til Tjen Folket Media.
Merk, det kan forekomme noe utdatert informasjon og feil.