Artikler om OKTOBERREVOLUSJONEN

AKP(ml): Oktoberrevolusjonen 1917-1977 60 år

Nettpublisering ved Forvaltningsorgan for AKPs partihistorie (www.akp.no) 2017.

http://www.akp.no/ml-historie/pdf/ymse/index.html

Sju fakta om utviklingen i Sovjetunionen under Lenin og Stalin

Vi publiserer noen interessante fakta fra Sovjetunionen under Lenin og Stalin. Dette forteller litt om de enorme fremgangene sosialismen førte til for folk flest.

Leve den sosialistiske oktoberrevolusjonen og de dyrkjøpte lærdommene fra den!

Tjen Folket markerer i 2017 at det er 100 år siden Oktoberrevolusjonen i Russland. Dette markerte en ny fase i den proletære revolusjonen i Russland.

Proletariatet, under bolsjevikpartiets ledelse og med støtte fra soldater og bønder, gikk på offensiven og etablerte en ny revolusjonær regjering.

Rødt Forum om okoberrevolusjonen i Trondheim

TRONDHEIM | Aktivister markerte Oktoberrevolusjonen med Rødt Forum - film, foredrag og diskusjon - og Rød Scene med sang og musikk. Det var allsang av Enhetsfrontsang og Internasjonalen.

Om forbrytelser mot menneskeheten

Det nærmer seg hundreårsdagen for den store oktoberrevolusjonen i Russland 1917. Mediene kommer sikkert til å benytte anledningen til å skrive og prate om «kommunismens forbrytelser mot menneskeheten», noe Ap-politiker Fredrik Mellem har gått i bresjen for i norske medier.

Demonstration for the 100th anniversary of the October revolution in Oslo

Saturday night on the 28th of October, the October revolution was commemorated with a spontaneous demonstration at Grønland. Grønland is a central, primarily proletarian part of Oslo.

Tjen folket Media

Arkiv

Nye nettsider kom på plass tidlig i 2019, dette er arkivsiden til Tjen Folket Media.
Merk, det kan forekomme noe utdatert informasjon og feil.