Tjen folket har fått spørsmål fra skoleelever i forbindelse med et skoleprosjekt om kommunisme.

Her er eposten vi fikk

“Vi trenger hjelp med et skoleprosjekt om kommunisme.
Det vi lurer på er om det forsatt finnes kommnister? OG hva gjør de?
Håper dere kan hjelpe oss!”


Vi svarer selvsagt etter beste evne:


Hei X og Y

Det finnes millioner av kommunister i verden. I alle land finnes det mennesker som kaller seg kommunister. I Norge er vi nok flere tusen som ser på oss selv som kommunister.

Kommunister vil ha en verden uten uten fattigdom og krig. Vi vil ha en verden uten penger, der alle får det de trenger og har mye mer fritid til å gjøre hva man vil.

I dag dør over 30 millioner av sult hvert eneste år. Over 30 millioner mennesker dør av sult, selv om det er nok mat. Og selv om noen få folk er ekstremt rike. Vi kommunister kan ikke lukke øynene for dette. Vi kan ikke akseptere en verden der folk dør uten grunn, bare for at noen få skal være rike.

Vi vil at alle skal eie alle viktige ting sammen. Alle store selskaper, alle store fabrikker og sånt vi trenger skal eies av alle. Ikke av noen få rike menn. Får å få til det må vi ta selskapene fra dem og gjøre dem til felles eiendom.

Vi kommunister jobber for dette. For å få til kommunisme må veldig mange mennesker være med på det. Vi kan ikke få til dette hvis vi er et lite mindretall. Derfor henger vi opp plakater, deler ut bladene våre og snakker med mange mennesker for å overbevise dem om at kommunisme er bra.

Si fra hvis dere lurer på mer!

Si også fra hvis vi skal sende dere noen plakater eller blader.

Her er ungdomsorganisasjonen vår: kommunisme.no

Mvh Tjen folket

Tjen folket Media

Arkiv

Nye nettsider kom på plass tidlig i 2019, dette er arkivsiden til Tjen Folket Media.
Merk, det kan forekomme noe utdatert informasjon og feil.