En leser har latt seg provosere av vår politiske linje etter hendelsene i Oslo og på Utøya 22. juli.

Leseren spør:

Jeg har bare vært på nettsiden deres, og i forhold til at jeg kjenner mange unge politikere, og unge mennesker som har opplevd noe vondt nå. Og jeg har lest mye på deres sider, så da spurte jeg, eier dere i det hele tatt noen form for verdighet? For det jeg leser på deres sider er ikek akkurat bra;) Bare for å ha det sagt. Mange er VELDIG irritert på det de har lest der, og utsagn osv osv. Jeg også ble MEGET provosert over noen av deres uttalelser. Men jeg har ikke noe imot deg/deres organisjon i det hele tatt, men noen ganger lønner deg seg å være stille i stedet for å fremme diverse ting;)

Tjen folket har medlemmer som hadde nære venner der og vi har medlemmer som hadde familie der. Utøya var vond for hele Norge. Etter Utøya har AP og mange andre sagt at politikken må fortsette. Folk skal ikke ta i AP med silkehansker – sier de selv. Det snakkes om mer demokrati.

Hva konkret er det du ønsker vi skal legge vekk? Hvilke uttalelser, hvilke utsagn, er det som er så provoserende i dag?

Er det provoserende at vi fortsatt krever at den norske staten skal slutte å slakte mennesker i Afghanistan og Libya? På hvilken måte er det verdig å sørge over døde nordmenn, men se mellom fingrene med afghanske og libyske barn?

Er det provoserende at vi fortsatt sier at det trengs en revolusjon? Vi har jo hele tiden sagt, at grunnen til at vi er revolusjonære er at vi ikke tror at fascister – eller staten – vil godta at folket vil ha sosialisme. Noen vil bruke vold mot kommunister og mot folk som støtter oss. Utøya beviser at også i Norge finnes folk som er villige til å bruke ekstrem vold mot kommunister og innbilte kommunister. På hvilken måte er det verdig å ikke kunne forsvare seg?

Er det provoserende at vi ikke vil stemme? Er det slik at demokrati betyr at man stemme? Er det slik at vår mening er mindre verdt, mindre verdig, enn meningen til de som stemmer? Vi mener tvert imot. Det er ingen verdighet i å stemme på partier som bomber fattige land, kryper for USA, plyndrer det som plyndres kan og ødelegger miljøet og dermed vår felles framtid.

Er det provoserende at vi holder andre fascister og rasister ansvarlige for å ha skapt et hatsk og paranoid muslimhatende miljø? Er det provoserende at vi sier at disse har et ansvar for hva de sier i offentligheten – og at hva de sier påvirker andre?

Tjen folket mener kommunismen er menneskelig. Vi mener kommunismen er verdig. Vi mener vi har ingenting å skamme oss over. I det norske politiske landskapet har fascister/rasister/høyreekstreme drept et par håndfuller mennesker. “Liberale demokrater” fra SV til Frp har stemt for å bombe gud vet hvor mange mennesker i andre land. Norske kommunister har ikke drept ett menneske siden 1945.

Vil du ha fred så er kommunisme eneste alternativ.

Tjen folket Media

Arkiv

Nye nettsider kom på plass tidlig i 2019, dette er arkivsiden til Tjen Folket Media.
Merk, det kan forekomme noe utdatert informasjon og feil.