I helgen fikk norske nazister boltre seg i Dagbladet og nazistene selv er godt fornøyd med hjelpen.

Dagbladet hadde en reportasje i Magasinet der nazistene fikk side opp og side ned til å framføre sitt budskap. Journalistene er kanskje lykkelig uvitende om hvor nyttig de er for nazistene?

Nazistene selv er derimot ikke i tvil. Dette skriver leder for “Den norske motstandsbevegelsen” på nettsiden til gruppa:

Vi håper dette bidrar til at flere mennesker får øynene opp for Motstandsbevegelsen og hva vi står for. Allerede nå har flere søknader kommet inn, og vi har hatt en betraktelig økning i lesere på nettsiden vår siden intervjuet ble publisert.

Denne gruppen er en undergruppe av Svenska Motståndsrörelsen – Nordens mest voldelige naziorganisasjon. De har et vennlig forhold til nazipartiet Chrysi Avgi (‘Gyllent Daggry’) som nylig fikk nesten 7 prosent av stemmene i Hellas.

Nazistene beskriver intervjuet med Dagbladet som “en suksess” og “overraskende bra”. Eier Dagbladet ikke skam? 22. juli viste oss at én nazist er nok til å forårsake svært mye skade. Nå har Dagbladet skaffet nazistene “flere søknader” fra folk som ønsker å bli med.

Samtidig blir antirasister dekket som kriminelle av Dagbladet. Hva slags politisk funksjon ønsker avisa å ha? I praksis er det uansett tydelig hvilken funksjon de objektivt inntar; støttespiller for Norges rasister og nazister.

Tjen folket Media

Arkiv

Nye nettsider kom på plass tidlig i 2019, dette er arkivsiden til Tjen Folket Media.
Merk, det kan forekomme noe utdatert informasjon og feil.