Det har rent mye kloakk i havet siden Erling Folkvord i spissen for mange antiimperialister kom seg inn på Akershus Festning og forstyrra en festmiddag til ære for Margaret Thatcher i 1986.

Vi tror ikke at Erling Folkvord har angra på dette. Vi har i alle fall ikke gjort det.

Det Rødt som i dag eksisterer er noe helt annet enn det AKP(m-l) som eksisterte tidligere. I Stavanger skulle nazistene i NDL og SIAN arrangere torgmøte. Nye SOS Rasisme oppfordra folk til vise aktiv motstand mot denne nazistiske markeringa.

Dette fikk den sosialdemokratiske ledelsen i “Folkefest mot rasisme”, bestående av AUF, SV og Rødt, til å gå helt fra konseptene. De kontakta straks politiet for å fortelle dem at antirasister oppfordra til aktiv markering av motstand mot nazistene.

At de hadde mobilisert politiet mot antirasistene flagga de også tydelig i lokalavisa.

For mange vil det sikkert fremstå som uforståelig at Rødt vil gjøre noe slikt mot antirasister som vil vise aktiv motstand mot nazister på en fredelig måte.

For Tjen Folket er dette ikke merkelig sjøl vi også er noe overraska hvor kjapp utviklinga har gått. Rødt har bestemt seg for å være et støtteparti for den rødgrønne regjeringa. For å komme inn i varmen er det nødvendig å demonstrere at partiet ikke lenger på noen måte representerer noen for trussel mot borgerskapet og den rådende orden.

For å få dette til er det nødvendig å falle antirasister i ryggen.

Det er ikke første gang at sosialdemokrater bruker voldsmakt, allerede i 1919 brukte de hæren for å slå ned arbeiderklassen opprør i Berlin.

Sjølsagt så er hendelsene i Berlin i 1919 av en helt annen størrelsesorden enn det som skjedde i Stavanger 23. juni 2012, men prinsippielt så snakker vi om samme sak.

Tjen folket Media

Arkiv

Nye nettsider kom på plass tidlig i 2019, dette er arkivsiden til Tjen Folket Media.
Merk, det kan forekomme noe utdatert informasjon og feil.