Vi har fått tilsendt dette innlegget fra en venn av Tjen Folket.

La oss innse det med en gang, dagens boligmarked vil aldri bli allemannseie. Prisene vil fortsatt øke, de boligløse vil bli flere og bolighaiene vil fortsatt sitte å gni seg i hendene.

At staten er med på dette løpet kan man enkelt se ved at NAV gir ekstra tilskudd til boligleie (rett i lomma på haiene), samtidig som kommunale leiligheter blir færre og færre.

Når skal dette tas på alvor? Hvor mange må bli skadelidende og miste all sin verdighet før dette blir tatt tak i?

Vi vet at det står eiendom ledig i massevis, hvor veldig mange av disse eiendommene er næringseiendommer som står ledig år etter år etter år…

Så, skal vi godta å la folk stå uten bolig, sovende i biler, trappeoppganger og ute? Skal vi godta å måtte gå på sosialkontoret og få tilskudd bare for å få råd til de umenneskelige prisene pampene legger opp til? NEI! Svaret er opplagt.

Kamerater! Det er på tide å stå opp for våre rettigheter og for de svakeste i samfunnet, det er vår plikt! Tro ikke at du er beskyttet og trygg, mye vil ha mer og det er veldig lite som skal til for å rokke ditt liv ut av balanse og rett i gjørma. Vi, som ser gjennom hykleriet og løgnene, det er vi som må stå opp, slå hånda i bordet og si nok er nok.

Min bønn til deg som sitter der,utrygg og svak i samfunnet, er enkel;

Gå rundt, finn deg uokkupert husrom og flytt inn! Ut og okkuper!

Med brennende sjel skal vi gå ut og kreve vår rett!

Kameratslig hilsen fra husokkupanten :)

Tjen folket Media

Arkiv

Nye nettsider kom på plass tidlig i 2019, dette er arkivsiden til Tjen Folket Media.
Merk, det kan forekomme noe utdatert informasjon og feil.