En venn av Tjen Folket har sendt oss dette leserinnlegget, som stod på trykk i Hamar Arbeiderblad i slutten av august.

Løgnen står Steffenak og hans medhistorieforfalskere for. Jeltsin har bidratt godt med antikommunisme der. Helt i Steffenaks ånd.

Steffenak mener jeg ikke liker ham, og skriver at det er ‘flott’. Jeg tror ikke han er ærlig når han skriver det. Han skriver det for å prøve å beholde ei demokratisk maske:

Alle må få si meninga si! Steffenak har ikke evnen til å sette seg inn i virkeligheten som folk står eller sto i når han kritiserer deres valg i kampen mot undertrykking og frigjøring. Det er dette Mikael Wiehe forteller oss i sine sanger.

Hadde Steffenak hatt evnen, som historiker (som han kaller seg!) burde han sett hvilken kamp hans fiender (Stalin, Che Guevara, Castro, Mao og så videre) sto i spissen for. Det var revolusjoner og antiimperialistiske kriger det dreide seg om. Det er, etter mange avisinnlegg av Steffenak, forståelig at han har ramla ned på siden til undertrykkerne og ikke på de undertryktes side.

Det er også forståelig at han avspiser det viktigste jeg tok opp i mitt innlegg, som var en del ting som ikke kan løses under kapitalismen, nemlig barnedødeligheten på verdensbasis av sultrelaterte sykdommer og meslinger. I stedet for å debattere det, avviser han det med: “For troende som Barmoen er svaret enkelt. Avskaff kapitalismen, innfør kommunismen og selv meslinger er knapt et problem”. Det er kun kverulanter og reaksjonære liberalister som kan prestere noe slikt.

Willy Barmoen

Tjen folket Media

Arkiv

Nye nettsider kom på plass tidlig i 2019, dette er arkivsiden til Tjen Folket Media.
Merk, det kan forekomme noe utdatert informasjon og feil.