Mot krig og kapitalisme – for kommunisme!

Tjen Folket arrangerer RØD BLOKK 1. MAI i Oslo, Bergen og Trondheim. Kamerater andre steder i landet vil delta der eller gjøre egen aktivitet denne dagen.

Vi inviterer alle røde, radikale og revolusjonære til å gå med oss på 1. mai. Vårt fokus er også i år på kamp mot den norske statens kriger. Ny regjering – gamle kriger.

NATO har fått ny generalsekretær. Jens Stoltenberg er nå blitt ansiktet til denne morderiske terrororganisasjonen. Etter over ti år med okkupasjon av Afghanistan, etter bombinga av Libya, så har Stoltenberg og den norske staten vist seg verdige til denne posisjonen.

Tjen Folket fordømmer norsk imperialisme. Vi holder ikke kjeft, slik det meste av norsk “venstreside”. Mange snakker om USA-imperialismen, men nesten bare Tjen Folket fokuserer på den norske imperialismen og Norges kriger.

På 1. mai vil mange gå i tog for mange gode saker. Vi vil si høyt og tydelig at de under kapitalismen vil bare en brøkdel av disse kunne gjennomføres. Og så lenge det er kapitalisme vil vi leve i et samfunn med kriger, kriser, nød, miljødød, fattigdom og ensomhet. Dette er et tvers gjennom umenneskelig samfunn og det eneste alternativet er kommunismen.

Mer info og detaljer om 1. mai kommer senere. Ta kontakt med oss på post@tjen-folket.no om du vil bidra og delta!

Bli med i den røde blokka. Bygg den røde makta.

Tjen folket Media

Arkiv

Nye nettsider kom på plass tidlig i 2019, dette er arkivsiden til Tjen Folket Media.
Merk, det kan forekomme noe utdatert informasjon og feil.