I forbindelse med borgerskapets valgsirkus viser statskanalen (NRK) realityserien “Diktaturet”. Er dette et prosjektet et diktatur verdig?

I forbindelse med “Diktaturet” er NRK.no er så vennlige å gi oss en liste av de 10 mektigste massemorderne gjennom nyere tid. Mao Zedong topper listen med opptil “70 millioner menneskeliv” (!) som følge av hans “sosialistiske eksperimenter”. På en god andreplass kommer Josef Stalin. Også han kan skryte på seg “flere millioner tapte menneskeliv”.

Som alltid prøver borgerskapets propagandaapparat å vri og vende på sannheten eller lyve rett ut når det kommer til de enorme prestasjonene under sosialismen i Kina og Sovjetunionen. Faktumet at hundrevis av millioner mennesker er dømt til evig fattigdom, sultedød, slit og imperialistisk krig for å fylle de “vestlige demokratiers” lommer (inkludert staten Norge) ser ut til å gå dem hus forbi.

Dagens kapitalisme er den store folkemorderen. Dagens ledere – som NATO-Stoltenberg og statsminister Solberg – er slike folk som hører hjemme på en virkelig liste over ledere som dreper. Den norske staten bombet Libya og okkuperer Afghanistan. Og under kapitalismen i dag har 1 milliard mennesker for lite mat, selv om det lages nok mat i verden til alle!

I Sovjet og Kina ble den verste sulten raskt avskaffa under sosialismen. I Kina ble levealderen doblet under Mao, fra omlag 35 år i snitt til over 70! Virkelighetens Mao ledet et system som reddet mange titalls, kanskje hundrevis av millioner mennesker fra sult og nød og undertrykking. Og virkelighetens Norge viser sitt diktatoriske vesen, når statskanalen NRK produserer propaganda for den kapitalistiske staten og lyver om kommunismen.

Saken er et utmerka eksempel på at vi lever i borgerskapets diktatur – subtilt, men reelt.

Mer informasjon om Mao og Stalin

Spørsmål om Stalin og Mao

Mao hvem?

Gale massemordere?

Til minne om Mao Zedong

(Video)Mao Tse-Tung: The Greatest Revolutionary of Our Time

Da folket hadde makta

Did Mao Really Kill Millions in the Great Leap Forward?

Slik blei narkotika-avengigheten kasta ut av Kinas maoistiske revolusjon

Tjen folket Media

Arkiv

Nye nettsider kom på plass tidlig i 2019, dette er arkivsiden til Tjen Folket Media.
Merk, det kan forekomme noe utdatert informasjon og feil.