Mandag denne uken startet rettssaken mot flere av våre kamerater.

Den såkalte “SOS Rasisme-saken” har pågått siden 2009. Det har vært ført en massiv og til tider intens kampanje retta mot Tjen folket og SOS Rasisme. SOS Rasisme har omtalt saken her

Et bredt spekter statsansatte, byråkrater, politi, politikere og journalister har lagt ned tusenvis av timer i en mer enn seks år (!) lang kampanje. I McCartheys ånd har de skitneste triks i boka vært brukt i forsøket på å sabotere for og fengsle våre kamerater.

Dette har vært en styrkeprøve som flere ville bukket under for. Men til tross for at den norske klassestaten i årevis har ført massiv hets og stort press mot våre kamerater, har Tjen folket kommet sterkere ut av det. Tjen folket er mer kampklare enn noensinne, og ser frem til et fremgangsrikt 2016.

Uretten rår så lenge kapitalismen består

Dagbladets journalist Eilif Flydal har brukt 6 år av sin karriere på å skrive om SOS Rasisme og Tjen folket. Politiet og den norske staten har brukt enorme ressurser på å forberede denne saken. Bare dette sier en hel del om hvilken prioritering saken har og hvilken prestisje det ligger i å få dømt våre kamerater.

Behandlingen saken har vært gjennom både i statsapparatet og i media ligner ikke på noe som har vært ført i lignende saker, tvert imot er det en helt annen liste med virkemidler som er tatt i bruk.

Så lenge kapitalismen består vil klassejustisen dominere. Vi har ingen tiltro til at den norske staten vil behandle saken objektivt, men utifra sine interesser om å knuse sine fiender. Når hykleriske politikere snakker om fred, frihet og rettsstat, ser vi at de samme politikerne sender bomber over folk, gir sin støtte til despotiske ledere som skyter folk som krever de enkleste rettigheter og har et politiapparat som overvåker enhver spire til revolusjonær aktivitet. Likevel håper vi på det beste og støtter våre kamerater.

En lov for oss – en annen for dem

De som sender bomber over verdens folk. Rikfolk som lurer unna haugevis av ressurser arbeidere har skapt. Politikere som skaper kriser. Politifolk som slår, sparker og skyter. Disse blir aldri dømt.

Angrepene mot våre kamerater kommer til å bli harde og til tider uten skrupler, vi har tross alt å gjøre med vår fiende nummer 1, den norske staten. De som nå skal dømme oss og våre kamerater, er de samme folka, fra den samme klassen som sender bombefly og soldater til Libya og Afghanistan, som massakrerer våre brødre og søstre for det norske borgerskapets interesser. Det systemet som nå skal avgjøre hvilken straff våre kamerater skal få, er det samme systemet som kvalte Eguene Obiora til døde i Trondheim i 2007, og lot politifolka som drepte han slippe unna og fortsette i jobben. Det samme systemet som løsna skudd mot Zainab i Oslo i 2015, og det samme systemet som sender tusenvis av mennesker som flykter fra krig ut av norge, dømt til et liv uten framtid, trygghet og for mange, en sikker dødsdom.

Vi har ingen tillit til den norske staten og vi har ingen store forhåpninger om rettferdighet. Vi vil heller utnytte anledninga og den kommende oppmerksomheten retta mot vår organisasjon til å oppfordre alle som vil kaste dette pillråtne systemet på historiens skraphaug om å ta kontakt med oss. Organiser deg og bli med å kjemp!

Tjen folket Media

Arkiv

Nye nettsider kom på plass tidlig i 2019, dette er arkivsiden til Tjen Folket Media.
Merk, det kan forekomme noe utdatert informasjon og feil.