Tjen Folket inviterer til Rød Blokk i fem norske byer. Her er informasjon om de ulike arrangementene.

1. mai er en kampdag – Bli med på Rød Blokk!

Tjen Folket markerer 1. mai med Rød Blokk for kommunisme i fem norske byer, og vi inviterer folk til å bli med. Hovedparola er “Slå tilbake mot undertrykking! Knus maktas individualisme og søppelkultur!”.

Hør Tjen Folkets podcast om Rød Blokk 1. mai her

Her er tid og sted for oppmøte i de fem byene:

  • Oslo: Arbeidersamfunnets plass klokka 12:00. Rødt forum/åpent møte med innledning og diskusjon på Aktivisten (Toftes gate 68) fra klokka 16:00. Se Facebookevent her
  • Trondheim: Oppmøte for Rød Blokk på Torget klokka 12:30. Rødt forum med innledning og diskusjon på Aktivisten (Fjordgata 36) klokka 15:30. Se Facebookevent her
  • Kristiansand: Arbeideren klokka 12:20.
  • Stavanger: Domkirkeplassen klokka 12:00. Se Facebookevent her
  • Bergen: Den blå stenen klokka 14:00. Se Facebookevent her

Slå tilbake mot undertrykking! Knus maktas individualisme og søppelkultur!

Hver dag fores vi med søppelkultur gjennom TV, aviser og annen kultur. Vi oppfordres til å bare tenke bare på oss selv, til å rakke ned på andre og bry oss om overfladiske ting. De store kanalene, reklame og rike bloggere selger oss en kultur som ødelegger forholdet mellom folk. Alle skal bry seg om seg selv, klatre oppover karrierestigen, være penere, bedre utdannet, ha det finere hjemme, ha dyrere klær og konkurrere mot hverandre.

En slik kultur henger sammen med kapitalismen. Vi må kjøpe mer og konsumere mer så de rike kan bli rikere. Det er bedre for dem om vi splittes av rasisme, kvinnehat, individualisme og konkurranse mot hverandre, enn om vi samler oss for å kjempe for et annet samfunn. Lydighet ovenfor makta og anstrengelse etter å bli som borgerskapets kjendiser og klovner hindrer oss i å organisere oss og å kjempe for et samfunn til det bedre for arbeiderklassen og alle undertrykka.

Slå tilbake! Vi må organisere oss og skape en ny kultur, en kultur som er bra for folk. En kultur som støtter opp under kampen mot kapitalismens undertrykkelse. Her og nå. Bli med i dag!

Flere saker om årets parole

På nettsidene våre har vi publisert flere tekster om årets hovedparole. Flere tekster kommer frem mot 1. mai.

Aktivitetsrapporter

I forkant av 1. mai har det vært gjort mye forarbeid i flere byer. Noe av aktiviteten har vi rapportert om på nettsida.

Tjen folket Media

Arkiv

Nye nettsider kom på plass tidlig i 2019, dette er arkivsiden til Tjen Folket Media.
Merk, det kan forekomme noe utdatert informasjon og feil.