Førstkommende fredag kommer vårt 9. avsnitt av Tjen Folket Podcast, et medieprosjekt for Tjen Folket og MLM.

Forrige uke var banebrytende for oss, da vi intervjuet en libyisk aktivist direkte fra Tripoli i det åttende avsnittet av podcasten; Norsk imperialisme og bombinga av Libya

På vår Soundcloud-konto legger vi ut podcastavsnitt fortløpende. Vi vil fortsette å legge ut varierte avsnitt, både i form, lengde og innhold.

Sammen med filmene våre fra Tjen Folket Media på youtube og facebooksida Tjen Folket Media, er vår podcast et ledd i å bygge røde medier. Skal vi knuse kapitalismen må vi kjempe om det ideologiske hegemoniet blant radikale folk, fattige og arbeiderklassen i sin helhet. Marx slo fast at de herskende tankene er herskernes tanker. Skal vi bryte ned deres politiske og militære makt, må svært mange folk bryte med deres tanker. Derfor må våre analyser og politiske linjer blir popularisert og spredd.

Førstkommende onsdag kommer et nytt avsnitt i podcasten. Det blir et spennende avsnitt der tre kamerater snakker om situasjonen i de svenske forstadene (förorten). Medias svartmaling av disse hovedsaklig proletære nabolagene nådde nylig nye høyder. Det tegnes et fullstendig falskt bilde av ”no go zoner” som utfordres i dette avsnittet – spesielt av en av kameratene i avsnittet som selv har bodd lenge i förorten.

Avsnittet tar for seg de reelle problemene, men også mulighetene, i disse nabolagene.

Lytt til Tjen Folket Podcast – del, spre, diskutér!

Tjen folket Media

Arkiv

Nye nettsider kom på plass tidlig i 2019, dette er arkivsiden til Tjen Folket Media.
Merk, det kan forekomme noe utdatert informasjon og feil.