Bruk Tjen Folket Media - les, lytt, del og bidra.

Tjen Folket har lagd sine medier for å gjøre folk bedre i stand til å forandre verden. Dette står mot dagens mainstream-medier som bare ser kritiske ut, men egentlig gjør alt for å bevare systemet.

tjen-folket.no
Tjen Folket har fått nye nettsider, men det gamle innholdet er fortsatt med i arkivet. Dette gjør nettsidene til en stor ressurs. Vi forsøker å bruke den marxist-leninist-maoistiske teorien:

  • til å avsløre kapitalismen som ulogisk og urettferdig
  • til å avsløre maktas løgner og forfalskninger
  • til å vise at det finnes et alternativ
  • til å organisere dette alternativet

Nyheter og politikk
Vi publiserer nye saker på nettsidene hver uke. Vi sprer nyheter fra kommunistisk aktivisme i Norge og utlandet. Vi kommenterer aktuelle saker, debatter og hendelser. Vi oversetter og digitaliserer politiske artikler. Vi legger ut lengre tekster, som forsøker å forklare verden med utgangspunkt i revolusjonær teori.

Oppslagsverk og ressurser
Nettsidene kan brukes som oppslagsverk. Vi har tusenvis av artikler i artikkelarkivet. Du kan søke blant disse, eller se etter bestemte tema. Nettsidene kan også brukes til å oppdage andre ressurser, for eksempel gjennom lenkesamlinga der vi lenker til hundrevis av kommunistiske eller radikale sider. På nettsidene finner du mye informasjon gjennom:

  • artikkelarkiv
  • søkemotor
  • lenkesamling
  • menyen
  • russurssiden

Kommunistisk utdanning
Gjennom nettsidene våre kan du alene eller sammen med andre studere kommunistisk teori. Under knappen “politikk” finner du ikke bare Tjen Folkets program. Under “klassikere” finner du tekster av historiens fremste kommunister: Marx, Engels, Lenin, Stalin og Mao. Du finner også studietekster, blant annet grunnkurs i marxismen-leninismen-maoismen.

Film, podcast og sosiale medier
Tjen Folket Media driver en rekke medier for Tjen Folket og kommunismen. Folk kan lytte til foredrag og podcaster, se filmer og følge med på nyheter og oppdateringer. Du finner Tjen Folket Media på:

Du kan også abonnere på vårt nyhetsbrev som sendes ut månedlig på e-post. Skjema for påmelding ligger på tjen-folket.no.

Forlag og nettbutikk
Nettsida er også plattform for Tjen Folket Forlag, som produserer hefter, oversetter artikler, digitaliserer klassiske tekster og gir ut det teoretiske tidsskriftet Kommunist. Forlagets materiell legges enten ut på nettsida, eller ut i nettbutikken. I nettbutikken kan man bestille bøker, hefter, flagg, buttons med mer.

Du kan bidra!
Vi trenger din hjelp og støtte. Du kan like og følge oss på Facebook, Youtube, Twitter og så videre. Du kan lytte, lese og gi oss tilbakemeldinger. Du kan dele artikler, filmer og podcast med venner og bekjente. Du kan kontakte oss for å bidra direkte, eller bidra økonomisk ved å donere penger.

Hva er Tjen Folket?
Tjen Folket er en kommunistisk organisasjon. Vi jobber mot kapitalismen og for en kommunistisk verden. Vi vil skape et ekte kommunistparti i Norge, som kan lede arbeiderklassen til kamp mot systemet og mot staten – for rød makt, revolusjon og en rettferdig og fornuftig organisering av samfunnet.

Tjen folket Media

Arkiv

Nye nettsider kom på plass tidlig i 2019, dette er arkivsiden til Tjen Folket Media.
Merk, det kan forekomme noe utdatert informasjon og feil.