USAs krigshissing mot Nord-Korea er imperialistisk og en fortsettelse av deres krigsforbrytelser på 50-tallet.

Skrevet av en kommentator for tjen-folket.no.

USA fortsetter sine verbale angrep på Nord-Korea. De minner om angrep tidligere, mot Libya, Irak og Syria - så vel som mot Iran og Venezuela. USA er ikke bare en fiende av verdens folk. Regimet i USA er også en fiende av enhver regjering som ikke føyer seg etter USAs imperialistiske agenda.

Krigshissingen mot Nord-Korea er en fortsettelse av Korea-krigen. Det ble aldri inngått en fredsavtale. Det var kun en våpenhvile som gjorde at Korea har vært delt i to gjennom over seksti år.

Tjen Folket støtter ikke regimet i Nord-Korea. Tjen Folket mener ledelsen av landet er svært dårlig, og langt fra kommunistisk. Men Trump bryr seg selvsagt ikke om massene i landet. USAs aggresjon er politisk og økonomisk motivert. Det handler om geopolitisk makt, og er en fortsettelse av de vanvittige overgrepene USA har begått tidligere mot dette folket.

Medias dekning av Nord-Korea er en del av krigshissingen. La deg ikke lure av billige triks. Funksjonen av dekningen i media er i stor grad å legitimere vestlig aggresjon - slik de også svartmaler andre land og regimer som står på lista over USAs fiender.

Tjen folket Media

Arkiv

Nye nettsider kom på plass tidlig i 2019, dette er arkivsiden til Tjen Folket Media.
Merk, det kan forekomme noe utdatert informasjon og feil.