Tjen Folket Media

USA, Storbritannia og Frankrike har i natt angrepet mål i Syria. Dette kan være starten på storkrig i regionen.

Både Irak, Afghanistan og Libya er land som er i kaos etter imperialistenes krigsherjinger. Forsøket på å bringe «demokrati» til landene har endt med fullstendige sammenbrudd av samfunnene og etterlatt en uskyldig sivilbefolkning i fattigdom, desperasjon og humanitær krise. Det samme vil nå skje i Syria, hvor befolkningen allerede er hardt rammet etter årevis med borgerkrig.

Hvorfor bomber vestlige land Syria?

Mange tror på retorikken om at krig mot Syria er viktig for å fjerne Assad-regimet. Det er lett å bite på dette, for regimet i Syria har undertrykt sin egen befolkning over flere tiår og knust all opposisjon. Men det er det syriske folket sjøl som må fjerne det undertrykkende regimet og frigjøre seg.

Den norske regjeringa kommer til å støtte helhjertet opp om bombeangrepet og kommer også til å støtte en total krig mot og ødeleggelse av Syria. Dette gjør vår regjering til krigsforbrytere. Antakelig kommer motstanden mot krigsføringa på Stortinget til å være svært mager. Men i folkelig motstand ligger håpet.

Vi ønsker at Norge skal bryte ut av Nato og trekke all støtte til bombing og krigshandlinger mot andre land. Vi ønsker et fritt Norge som ikke tråkker på andre folk, men som i stedet støtter de millioner av folk i verden som slåss for virkelig fred og frihet.

Tjen folket Media

Arkiv

Nye nettsider kom på plass tidlig i 2019, dette er arkivsiden til Tjen Folket Media.
Merk, det kan forekomme noe utdatert informasjon og feil.