Arbeidere, kvinner, ungdom, studenter - bli med på Rød Første Mai!

Rød Første Mai og Rød Blokk er rød front på arbeidernes internasjonale kampdag. Det er for alle røde og revolusjonære, for arbeidsfolk, kvinner og ungdom som vil stå sammen mot krig og kapitalisme, for sosialistisk revolusjon og en ny arbeiderstat.

Les mer om konseptet Rød Blokk og viktig informasjon til deltagere.

Årets arrangementer:

Kristiansand: Oppmøte ved Arbeideren kl 1245 for Rød Blokk. Facebook-event. (lenke)

Oslo: Torgmøte med appeller på Grønland torg kl 1500. Rødt forum i Brugata 12 kl 17:00. Facebook-event. (lenke)

Bergen: Oppmøte for Rød Blokk kl 1345 ved Den blå steinen. Rødt forum etter toget.

Trondheim: Oppmøte for Rød Blokk kl 1230 på torget. Arrangement fra kl 1500 med appeller, musikk og sang. Mulighet for å kjøpe mat og drikke før, under og etter arrangementet. Facebook-event. (lenke) Torsdag 3. mai blir det Rødt Forum kl 1900 i Fjordgata 17 - om hvordan revolusjon, arbeiderstat og kommunisme er vårt svar på, og det eneste alternativet til, krig og kapitalisme.

Kontakt oss!

Om du bor i nærheten av disse stedene, oppfordrer vi deg til å dra dit og delta sammen med kameratene. Om du vil hjelpe til eller har spørsmål så send e-post til post@tjen-folket.no eller ta kontakt med Tjen Folket Media på facebook.

Om du bor et stykke unna, ta kontakt med oss. Det kan bli arrangert felles reise fra andre steder og det kan bli arrangert lokale aktiviteter flere steder.

Tjen folket Media

Arkiv

Nye nettsider kom på plass tidlig i 2019, dette er arkivsiden til Tjen Folket Media.
Merk, det kan forekomme noe utdatert informasjon og feil.